ÁRKÁD Győr - Black Price Day
2020. november 27.

Mi ez a Black Price Day?

November 27-én elszabadulnak a kedvezmények! Használd ki az akciókat, amelyek csak ezen a napon elérhetőek üzleteinkben, és vásárolj 10-20-30% vagy akár 40% kedvezménnyel! Oldalunkon összegyűjtöttük Neked üzleteink akcióit, így egy helyen megtalálod, hol milyen exkluzív kedvezményekkel várnak Téged.

Üzletkereső
Szabadszavas keresés
Kategóriák
50 akció Szűrők törlése
4_skandinávia

Akár 50% kedvezmény az üzletben megjelölt termékekre. Érvényesség: 2020. november 27-29. között. A kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Apacs Ezüst Ékszer

2020. november 27-én 50% kedvezménnyel vásárolhatnak kínálatunkból ezüst, nemesacél és titán ékszereket. A kedvezmény más engedménnyel nem vonható össze, nem vonatkozik az arany és a megrendelhető ékszerekre, valamint az alkatrészekre, a tisztítószerekre, a csomagolóanyagokra és a vásárlási utalványokra.

Bershka

30-50% kedvezmény a megjelölt termékekre. További részletek az üzletben.

BioTechUSA

20% kedvezmény minden termékre, kivéve akciós, ruházati és sajtótermékek.

budmil Store

2020. november 27-29. között minden teljes árú termék vásárlása esetén 20% kedvezmény, továbbá egyes megjelölt termékekre 70% kedvezmény. Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem összevonható, és a budmil Gift Card-ra nem érvényes.

C&A

30% illetve 50% kedvezmény a megjelölt termékre. Az akció 2020. november 27-29. között érvényes. A kedvezmény csak a megjelölt termékekre vonatkozik, más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze, ajándékkártya vásárlására nem vonatkozik, készpénzre nem váltható. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra.

Deichmann

2020. november 19-29. között 50% kedvezményt adunk kiválasztott termékekre Deichmann üzletünkben.

Dockyard

Minden termék akcióban 50%-ig Az akció 2020. november 27-29-ig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható.

Dorko

Akár 50% kedvezmény. Az ajánlat más promócióval, akcióval nem összevonható, clubkártyás/clubkártya valamint utalvány vásárlására nem érvényes. További információ az üzletben.

Douglas Parfüméria

November 27-29. között 25% kedvezményt adunk legalább két, teljes árú termék vásárlása esetén. Az akció leértékelt termékekre nem vonatkozik, más akcióval nem vonható össze, törzsvásárlói kártyával vehető igénybe, és a kasszánál kerül levonásra.

GAS

30% kedvezmény üzletünkben. Az akció már leértékelt termékekre is vonatkozik, de az így összevont kedvezmények nem haladhatják meg az eredeti kiskereskedelmi ár 50%-át. Az akció egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

H&M

November 27-28. között 20% kedvezmény mindenre. További részletek az üzletben.

Heavy Tools

20% kedvezmény minden teljes áras termék árából. A kedvezmény szájmaszkokra, tisztítószerekre, akciós termékekre és vásárlási utalványokra nem vonatkozik, más időszakos akcióval, illetve törzsvásárlói kedvezménnyel nem összevonható. Érvényes: 2020. november 27-29.

Hervis

Áfamentes kedvezmény a Hervisben! Az ajánlat 2020. november 27-29. között illetve az akciós készlet erejéig érvényes üzletünkben. A kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra, ami a nettó ár 27%-a, a bruttó ár 21,26%-a. Az akció „1. Áras” termékek vásárlása esetén, valamint kerékpárokra, pingpongasztalokra, fitneszgépekre, pulzusmérőkre, e-mobility termékekre nem érvényes, továbbá más kedvezménnyel nem vonható össze.

Játéksziget

Fisher Price tanuló kutyusos járgány 27.999 Ft helyett most 10.999 Ft, 60%-kal kedvezőbb áron szerezheted be, ezt a számtalan izgalmas funkcióval rendelkező húzható kis kocsit.

KROKKO

20% kedvezmény minden teljes áras termékre, a megjelölt termékekre pedig 20-50% kedvezményt biztosítunk 2020. november 27-29. között. Az akció mértéke más kedvezménnyel nem vonható össze és készpénzre nem váltható.

Libri

November 27-én egész nap 20% kedvezménnyel vár minden új, magyar nyelvű könyv és hangoskönyv. Az ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.

Mayo Chix

20% kedvezmény az üzletben megjelölt termékekre. Érvényesség: 2020. november 27-29. között. A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Ajándék utalvány vásárlására nem vonatkozik.

MK Leder Bőrdíszmű

50% kedvezmény a megjelölt termékekre. Az akció csak a teljes áras termékekre vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható, a kasszánál kerül levonásra. Az akció érvényességének ideje: november 27.

Mobilvilág

5.000 Ft kedvezmény minden Xiaomi porszívónk árából. Mobiltelefon tartokékok 1.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatók. A nálunk vásárolt új készülékek mellé ingyenes adatmentést biztosítunk. Minden kijelző csere esetén ingyen üvegfóliát teszünk a készülékre. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Készpénzre nem váltható.

My77

20% kedvezmény a teljes árukészletre november 27-29. között. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

New Yorker

November 27-29. között a megjelölt termékeket akár 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

New's

2020. november 27-29. között 20% kedvezmény minden termékünkre.

Nordsee

A 20%-os kedvezmény bármilyen halas étel és ital együttes vásárlása esetén érvényes. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze, ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, a kedvezmény a kasszánál kerül levonásra, áraink forintban értendők. Egy vásárlás alkalmával egy kedvezmény váltható be. Érvényes: 2020. november 27.

Office Shoes

Black Friday akció 60%-ig. Az akció 2020. november 27-29. között, vagy a készlet erejéig érvényes a megjelölt termékekre. A boltban feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezmény mértékét. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható és a cipőápoló szerekre nem vonatkozik.

Optic World Exclusive

Akció ideje: november 27-29. 40% kedvezmény minden napszemüvegre, 50% kedvezmény minden optikai keretre és a megjelölt egyfókuszú, multifokális lencsékre. Az akció ideje alatt online jelentkezzen be látásvizsgálatra az "ajandeklatasvizsgalat.hu" oldalon, így december 15-ig érvényes az 50% szemüveg kedvezmény. Az akciók összevonhatók.

OXO Bubble Tea

Minden második teát fél áron adunk. Csak a standard kínálatra érvényes, más akcióval nem vonható össze.

Palmers

20% kedvezményt biztosítunk minden teljes áras fekete színű termékeink árából. Ez a kedvezmény nem vonatkozik a már akciós termékeinkre, illetve nem is összevonható más, már meglévő kedvezményeinkkel. Akciónk érvényességének ideje: 2020. november 27-29. További részletek az üzletben.

Parfois

20% minden teljes árú termékre és 50% a megjelölt termékekre november 27-29. között. Más promócióval nem vonható össze.

Pirex Papír

20% kedvezmény LAMY termékekre. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel vagy kuponnal nem vonható össze, készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával kizárólag egy kupon érvényesíthető a feltüntetett dátumokon, visszavonásig érvényes. Az akció időtartama 2020. november 27-29 között.

Playersroom

Akár 50% kedvezmény! Az ajánlat más promócióval, akcióval nem összevonható, clubkártyás/clubkártya valamint utalvány vásárlására nem érvényes. További információ az üzletben.

PLAYIT Store

21-66% kedvezmény a megjelölt Xbox One és PlayStation 4 játékokra, illetve PS4 kiegészítőkre.

Playmax

Akár 50% kedvezmény. Az ajánlat más promócióval, akcióval nem összevonható, utalvány vásárlására nem érvényes. További információ az üzletben.

Pull & Bear

20% kedvezmény minden termékre és 30-50% kedvezmény bizonyos termékekre. További részletek az üzletben.

Reno

30% kedvezmény minden teljes árú őszi-téli bokacsizma, csizma, bakancs, házipapucs árából. Más kedvezménnyel nem vonható össze, Bestseller termékekre nem vehető igénybe. Az akció november 27-29. között érvényes.

Retro Jeans

30% kedvezmény a vásárlás végösszegéből, minden termékre - kivéve Retro Gift Card - legalább 2 db termék egyidejű (egy blokkon történő) vásárlása esetén. A kedvezmény egyéb promócióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható. A kedvezmény Retro Gift Card vásárlása esetén nem érvényes. A kedvezmény 2020. november 27-29. között vehető igénybe.

Rouge Avenue

20% kedvezmény minden teljes árú termékre. Az akció más, törzsvásárlói kedvezménnyel nem összevonható. A már akciós termékekre nem vonatkozik a kedvezmény. Utalvány vásárlására nem használható. Az akció november 27-29. között érvényes.

Samsung Experience Store

20% kedvezmény minden Samsung tartozékra és kiegészítőre, 10% kedvezmény minden JBL termékre. A fenti kedvezmény okosórákra, buds-okra és SSD-kere nem vonatkozik.

Saxoo London

20% kedvezmény minden teljes árú termékre. A kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Az akció csak 2020. november 27-én érvényes.

Skechers

30% kedvezmény a megjelölt termékekre november 27-29. között. Más promócióval nem vonható össze.

sloggi

30% kedvezmény minden teljes árú SLOGGI termékre. A kedvezmény egyéb akcióval és promócióval nem összevonható, utalványra nem érvényes. A kupon beváltható a sloggi és a Triumph fehérnemű üzletben is sloggi termék vásárlása esetén november 27-29. között.

Swarovski

November 27-29. között 25% kedvezmény a megjelölt termékekre. Más akcióval, ajánlattal, ajándékkal nem vonható össze, a készlet erejéig érvényes.

Tally Weijl

Akár 50% kedvezmény a megjelölt termékekre november 27-29. között. Más promócióval nem vonható össze.

The Body Shop

40% kedvezmény a megjelölt termékekre, minimum 3 db termék egyidejű vásárlása esetén a megjelölt termékek közül. Érvényes 2020. november 27-29. között. Más kedvezménnyel nem összevonható.

The Denim Factory

20% kedvezmény a vásárlás végösszegéből, minden termékre - kivéve Hooded Staff, Polo Ralph Lauren és Gift Card - 40.000 Ft feletti (egy blokkon történő) vásárlás esetén. A kedvezmény egyéb promócióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható. A kedvezmény Gift Card, valamint Hooded Staff és Polo Ralph Lauren márkák vásárlása esetén nem érvényes. A kedvezmény 2020. november 27-29. között érvényes.

Tisza Cipő

20% kedvezmény minden teljes árú termékre. Ajándékutalványra nem felhasználható, illetve más kedvezménnyel nem összevonható. Érvényes november 27-29. között.

Top Shop / Dormeo

20% kedvezményt adunk minden teljes árú termékre. Más akcióval kuponnal nem összevonható. Az akció időtartama: november 27-29.

Triumph

30% kedvezmény minden teljes árú Triumph és Sloggi termékre november 27-29. között. A kedvezmény egyéb akcióval és promócióval nem összevonható, vásárlási utalványra nem érvényes.

Újvilág Ékszer Óra

10-30% kedvezmény november 27-29. között az alábbi termékekre: 20% kedvezmény arany ékszerekre (kivéve karikagyűrűk és Forevermark ékszerek), 30% kedvezmény ezüst ékszerekre (kivéve divatékszerek), 10% kedvezmény divatékszerekre, 10% kedvezmény karórákra (kivéve okosóra), 10% kedvezmény kiegészítőkre, ékszer- és óradobozokra. Más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze, a készlet erejéig érvényes.

ZARA

40% kedvezmény a megjelölt termékekre. További részletek az üzletben.